Tilausehdot ja -ohjeet

Tilausehdot ja -ohjeet on päivitetty viimeksi 8/2022.

Gemma Media & Atelier (jäljempänä ”Gemma”, ”verkkokauppa” tai ”me”) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhteystiedot:
Gemma Creative Oy
Y-tunnus: 3128598-5
[email protected]

Tilausohjeet ja maksaminen

I. Tilaa zine sähköpostitse laittamalla vapaamuotoisesti viestiä osoitteeseen [email protected] Ilmoitathan viestissäsi tilaamasi zinen nimen, oman nimesi, osoitetietosi ja puhelinnumerosi.

II. Saat paluuviestinä kertakäyttöisen maksulinkin, jonka kautta voit maksaa zinen välittömästi. Klikatessasi linkkiä, selaimeen aukeaa maksulomake, josta näet maksun yhteenvedon. Täytä maksukorttisi tiedot lomakkeeseen. Käyttämämme Zettle by PayPal -palvelun maksulinkki on turvallinen etämaksutapa. Mitään asiakastietoja ei tallenneta ja linkki poistetaan käytöstä heti, kun maksu on suoritettu.

III. Saatuamme maksun toimitamme zinen kotiosoitteeseesi kirjepostina. Toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen tai toimitukseen liittyen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse.

Palautukset ja reklamaatiot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tuotteista. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, otathan aina ensin yhteyttä meihin sähköpostitse. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske läpimeneviä korvakoruja hygieniasyistä.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä meihin sähköpostitse. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoitathan virheestä meille mahdollisimman pian sähköpostitse.