Tyylimuusa: Zoë Kravitz

Upea Zoë Kravitz.

Teini-ikäiseni ostin usein säästöilläni Vogueita ja muita ulkomaisia muotilehtiä, ja leikkasin niistä kynsisaksilla kiinnostavasti pukeutuvien julkkisten kuvia irti laatikkoon. Löysin tuon laatikon hetki sitten, enkä voi nyt Instagramin ja Pinterestin kuvatulvan aikakaudella ymmärtää, miten olen jaksanut saksia niin paljon kuvia.

Viime vuosina harvemmin enää inspiroidun julkkisten paparazzi-kuvista. Enemmän pukeutumisinspiraatiota saan suoraan kaveripiiristäni tai Instasta tavallisilta tyypeiltä. Zoë Kravitz on kuitenkin poikkeus.

Ihailin Zoën karismaa ensimmäisen kerran Big Little Lies -sarjassa ja viime aikoina Pinterest-etusivulleni on ilmestynyt paljon Zoën ja Channing Tatumin yhteiskuvia. Tuplakääkissä on spekuloitu on suhde aito vai pr-suhde (luultavasti aito, koska Zoë olisi liian cool pr-suhteisiin). Itseäni ei kuitenkaan kiinnosta suhteen aitous, vaan toivon ainoastaan, että paparazzi-kuvia tulisi mahdollisimman paljon jatkossakin, jotta pääsen inspiroitumaan Zoën upeista asuista.

Usein tyylimuusani ovat ihmisiä, joiden habitusta ihailen. Zoë näyttää aina viihtyvän vaatteissaan ja hänen asunsa näyttävät aina rennon huolimattomilta. Lisäksi ihailen erityisesti asujen väriyhdistelmiä!

Olen jo jonkin aikaa ihaillut monien sellaisten tyyppien ig-tilejä, jotka yhdistelevät monia kirkkaita värejä ennakkoluulottomasti keskenään. Itse en kuitenkaan usko viihtyväni hyvin värikkäissä asuissa, sillä pukeudun pääosin mustaan, valkoiseen tai harmaaseen.

Haluaisin kuitenkin jollain tapaa tuoda lisää värejä vaatekaappiini ja Zoën (tai hänen stailistinsa) tapa yhdistää yksi tai kaksi kirkasta väriä muuten neutraalien värien kanssa tuntuu inspiroivalta.

Aion kopioida ainakin nämä väriyhdistelmät itselleni muistiin:

– kirkas sininen + hiekka + musta
– vihreä + kameli + musta
– punainen + valkoinen + ruskea
– keltainen + musta

Ajattelin itse aloittaa parista väripilkusta ja löysin jo mummoni vaatekaapista hänen vanhan, aikoinaan itse ompelemansa vihreän silkkitopin. Olen bongannut myös Uffeilta paljon kivoja ja värikkäitä neuleita, kaulahuiveja ja takkeja, joilla tyyli on helppo kopioida.

Pakko jakaa loppuun myös vielä pari Zoën juhlalookkia, jotka ovat upeita (!). Olisipa pian taas isoja juhlia, joihin pääsisi kunnolla pukeutumaan!


Kuvat: Pinterest


Lukusuosituksia