GEMMA Media & Atelier

Gemma on media ja kuratoitu verkkokauppa. Kirjoitamme mediaan ajankohtaisista ilmiöistä, kulttuurista ja elämästä. Gemman Atelier toimii virtuaalisena pop up -kauppana, jossa nostamme kerrallaan esille kokoelman kiinnostavia tekijöitä ja tuotteita – aarteita, jotka ilahduttavat läpi elämän.

Kokoelmat rakentuvat meitä kulloinkin inspiroivan teeman ympärille. Julkaisemme jokaisen valikoiman yhteydessä zinen avoimella tekijähaulla, joka kerää yhteen luovien tekijöiden kuvia ja ajatuksia teemaa koskien.

Gemma innostuu ihmisistä ja heidän tarinoistaan, luovuudesta ja taiteesta, sesongin suosikeista ja klassikoista, jotka kestävät aikaa. Gemma pyrkii löytämään päivittäin pieniä ilonaiheita, oli kyseessä sitten taideteos gallerian seinällä tai kiinnostava keskustelu ystävän kanssa.

Tekijät

Roosa

Nautin kotona hääräilystä, löydöistä kirppiskierroksilla ja arkipäiväisten asetelmien estetiikasta.

Emmi

Tykkään merestä ja pullakahveista. Unelmoin pienestä kesämökistä Välimeren rannikolla, jonka pihalla kasvattaisin sitruunapuita.

Ota yhteyttä

Tiedustelut tuotteisiin, tilauksiin ja yhteistöihin liittyen:

[email protected]

Teemme myös asiakastöitä, kuten stailausta, konseptointia ja sisällöntuotantoa. Tunnelmalliset visuaaliset maailmat, mukaansatempaavat tarinat sekä ihmiset, jotka toimivat paremman maailman puolesta saavat meidät innostumaan. Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua esimerkiksi brändisi visuaalisen ilmeen kirkastamisessa, tekstisisältöjä tai sinulla on mielessäsi kiinnostava projekti!