Tara Junker

Kerro itsestäsi, kuka olet ja mitä tykkäät tehdä?

Olen Tara, helsinkiläinen ja rakastan ruokaa! Teen työtä ruoan parissa ja tällä hetkellä kirjoitan kolmatta keittokirjaani, Kasviksia viikon jokaiselle päivälle, joka ilmestyy syksyllä 2020. Ruoan tekeminen, ruoasta lukeminen ja syöminen on myös minulle tapa, miten rentoudun ja vietän vapaa-aikani.

Kerro zine-työstäsi ja ajatuksesta sen takana?

Minulle oli itsestään selvää, että zine-kontribuutioni olisi resepti. Halusin myös, että resepti sopisi hyvin yhteen Halara-teeman kanssa, ja koska elämme tällä hetkellä erikoisia pandemia-aikoja on supertärkeää pitää itsestään huolta. Halusin siis tehdä kunnon herkkuohjeen!

Kuvaile, miten viettäisit täydellisen vapaapäivän?

Vapaapäivänä herään auringonpaisteeseen täysin levänneenä, siistissä kodissani. Syön aamupalaa rauhassa poikaystäväni kanssa. Aurinko paistaa, joten teen pitkän kävelyn kuunnellen samalla jotain hyvää podia. Matkalla takaisin kotiin käyn isossa ruokakaupassa ja ostan ainekset pastaillallista varten. Myöhemmin kaverit tulevat kylään. Juodaan viiniä ja valmistetaan pastataikinaa yhdessä.